Kolmas viikko...


Töissä on ollut mukavaa, oon päässy auttamaa asiakkaita englannin kielellä ja vaikka en ymmärrä mitä ne sanoo tajuan melkein mitä he tarvitsevat. Se on ollut mukavaa. Monesti on tullut joku kysymää jälkeepäin mistä oon yleensä eka veikkaus on britannia.
Oon aika paljon yksin joissakin hyllyväleissä laittelemassa tavaroita hyllyihin ja radiosta tulee jokin kiva kappale niin huomaamatta laulelen mukana. Ainakin täällä on paremmat musiikit toisin kun kotona. Esim täällä tulee enimmäkseen kaikkien tietämiä lauluja uusia ja vanhoja kun taas suomessa tulee ihme sävellyksiä mistä kukaan ei saa mitään selvää ja 20 mainosta tunnissa.
Yks päivä oli hiljasta ja hyräilin suomalaista disney laulua ja yhtäkkiä takanani seisoi kaksi poikaa ja sanoin jo heti etten puhu saksaa ja toinen vastasi ” are from London? ” vastasin etten ole vaan Suomesta johon toinen poika vastasi ” I told u bro! ”  se oli aika hauskaa, sillä pari päivää myöhemmin samaiset pojat kiertelivät kauppaa ja vaikka ympärillä oli muitakin työntekijöitä he tulivat mun luokse kysymään tuotteita vaikka se tuote oli ihan niitten nenän edessä..

Vapaa aikani on kulunut yleensä maaten ja kierrellen kaupunkia. Päätin että tapaan sen mukavan pojan uudestaan kenen kanssa olin jo tavannut keskustassa, Kaipasin juttu seuraa eikä Niila koirasta saa seuraa. Tapasin samalla hänen muita kavereita ja oli tosi kivaa nähdä lisää oman ikäisiä ihmisiä ja samanhenkistä porukkaa kenellä on samanlainen huumorintaju. Vietin muutaman kerran hänen ja kavereidensa kanssaan aikaa, käytiin syömässä kerran ja maistoin turkkilaisten tekemää pitsaa joka maksoi vain 3,5€ Ja oli samankokoinen kuin suomessa..

Aachenissa on käynnissä karnevaalit  Isäntä kertoi että se on viides vuodenaika täällä päin. Ihmiset pukeutuvat asuihin ja lähtevät  keskustaan juhlimaan. Muistuttaa hieman vappua, mutta täällä se on torstaista maanantaihin. Kaikilla on vapaata töistä.. paitsi meillä Metrossa..

Tänään alkaa viimeinen viikko ja odotan jo innolla kotiin pääsyä ja suomalaista maitoa.
ja mitä ” vähemmän siistii” oon nähny tääl
- alakouluikäiset lapset kadulla polttamassa tupakkaa
- outo mies huutamassa autoille ja heitti oksan autoo päin ja sen jälkeen tappeli kuljettajan kanssa.
- pienet lapset räjäytteli pieniä ilotulitteita leikkipuiston liukumäesssä.. ( yks ilta säikähin kun kuului monta kertaa kova pamaus, ja syy selvis)
- köyhä mies suuttui ja huusi mulle kun en osannut puhua saksaa

Näkymät omasta huoneesta

Jokin hieno patsas ehheh

Tässä on pitsa

Sunnuntaina kävelin keskustassa myrskyssä ja kadut olivat tyhjät

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit