Toinen viikko...

 viikko on kulunut nopeesti täällä taas, on käyty töissä ja nukuttu vähän vain ja syöty hyvää ruokaa.
 Alkoi käymää aika tylsäksi ja halusin ystäviä joten onnekseni työpaikan ystävällinen poika pyysi minut hänen ja kaverinsa kanssa ruokatauolle syömää. Siitä se lähti. sain ”ystävän”. Aina kun hän oli töissä hän pyysi muo syömää, oli mukavaa saada ruoka seuraa, vaikkei se haitannu et söin yksin. Juttelin hänen hänen kanssaan ja sovittii että lähdetään lauantaina toisen työkaverin kanssa Gologneen.

Tiistaina kävin kiertelemässä paikallisia kirpputoreja, mutta ne on paljon kalliimpia ja  huonompi valikoima kun vertaa kouvolaan.  Samalla kun kävelin kirpputoreilla ja yritin epätoivosesti niitä metsästää juttelin puhelimessa toiselle ihmiselle maailman kuuluisimman kaverihakupalstan kauttaa eli tinderin :D olin keskustassa ihmisten keskellä joten tiesin jos tyyppi on vaarallinen niin olen tavallaa turvassa. Kävelin torille ja siellä odotti minun ikäinen poika. Hän oli oikein mukava ja istui mun kanssa penkeille juomaa jääteetä ja juttelemaan, oli mukava, että sain vapa ajalle oman ikäistä juttuseuraa, sillä jutut meinaa vähän loppua, kun juttelee host-perheen kanssa.

Keskiviikkona töissä oli vähän hiljasta mutta sain työkavereilta saksalaisen lasten kirjan, sillä heidän mielestä on hauskaa kun en ymmärrä ollenkaa heidän kieltää ja on hauska antaa ”aikuiselle” lasten kirja.

Olen saanut monesti auttaa asiakkaita jotka puhuvat myös englantia mutta kaikkee mäkään en osaa. Yks mummo kysyi paljo vessapaperi maksaa ja kerroin hänelle että tän ja tän verran sitten kun hän ei ymmärtänyt mitä tarkoitin niin hän alkoi luettelemaan yhdessä mun kanssa mitä siinä paperissa lukee.  Melkein meni kaikki numerot oikein.

Ystävänpäivä sujui töissä mukavasti ja nopeesti, töitten jälkee lähdin työkavereitten kanssa ulos syömään & he näyttivät  hieman maisemia mulle, aamulla herätessäni olin pudottanu pankkikorttini ja kaikki käteiseni. Ei se mitään, näitä sattuu. Harmitti hieman kun kadotin kuitenkin paljon rahaa, mut ei se haitannu loppujen lopuks. Isäntäperhe osti mulle suklaata, jotten näyttäisi enää surulliselta (olin vain hieman väsynyt)

Launtaina piti käydä Golognessa, mutta työkaveri tuli kipeeksi niin jäin kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina kävin host-perheen kanssa Mounschaussa vierailemassa sinaappi ”tehtaassa” ja kierreltiin kaupunkia.
mounscau

Tässä on työpaikkani.

Hieno auringon nousu töihin kävellessä

Mounschau

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit